marți, 9 noiembrie 2010

Ajutor

Astazi am gasit un catel pe strada,este baietel,pare a fi inca pui,este micut. 

Cred ca este de talie mica,seamana foare bine cu un soricar. Este foarte afectuos, se tine numai dupa mine de cand l-am gasit. Din pacate eu nu pot sa-l tin,am doi caini,un bichon si un lup german ,amandoi fiind foarte posesivi,el la cat este de mic n-are nicio sansa,trebuie sa am incontinuu grija sa nu-l atace ceilalti. Insa el pare foarte dornic sa socializeze cu alti catei asa ca ma gandesc ca ar merge perfect si int-o familie in care se mai afla alti caini,doar sa nu fie caini agresivi.
Nu i-am pus inca un nume,as vrea sa-si gaseasca cat mai repede o familie si acestia sa decida cum sa-l numeasca. Nu vreau sa ajunga din nou in strada,merita o soarta mai buna si oricine ar fi foarte norocos sa il aiba in familia sa.


Cine ma poate ajuta ma gaseste la numarul de telefon 0741972844 mail simy_lost@yahoo.com

5 comentarii:

Zuzele spunea...

vai ce iubita frumoasa!!!!! esti din bucuresti?

ritza spunea...

doamne ce scump e....sper sa aiba un final fericit povestea lui...ar fiI pacat sa ajunga in strada cand a apucat sa "guste" din placerea de a avea o casa, un patut cald, o mancare buna....sper ca cineva cu o inima mare sa il placa in asa fel in cat sa-i ofere o casa, o curte, un camin...

booho-made spunea...

@zuzele da sunt din bucuresti

Zuzele spunea...

M-am indragostit de puiutu asta mic:) As vrea sa-l iau eu, dar trebuie sa ma consult cu cineva. Te anunt!:)

booho-made spunea...

Ar fi minunat:)ti.am lasat si un mail